Szűrés

A(z) Huawei Technologies kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyar hallgatók voltak a globális SEEDs programban a legaktívabbak

2021. június 25. -

A világon a legtöbben Magyarországról vettek részt a Huawei Technologies 130 országot felölelő, infokommunikációs mérnök hallgatóknak szóló, SEEDs digitális képzésben. Az online program ma mind az oktatási módszertanában, mind az ezt kiszolgáló technológiai infrastruktúrájában az egyik legmodernebb platformnak számít a világban. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a globálisan részvevő SEEDs-esek harmada lány.

Tovább

Szupereszközzé alakítja a különféle okoskészülékeket a Harmony OS

2021. június 4. -

Bemutatta saját, következő generációs operációs rendszerét a Huawei Technologies. A HarmonyOS már nemcsak az okostelefonok, hanem az összes okoseszköz kényelmes, gördülékeny és biztonságos összekapcsolódását, illetve együttműködését kínálja a felhasználók számára. 

Tovább

A Huawei Band 6 két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel

2021. május 8. -

A Huawei Technologies bemutatta Band okoskarkötő-családjának legújabb tagját, a Band 6-ot. Az okoseszköz a korábbinál másfélszer nagyobb, 1,47 hüvelykes FullView, AMOLED kijelzőt kapott, súlya mindössze 18 gramm és egy feltöltéssel két hétig használható. A Band 6 egész nap figyel használója egészségére, méri többek között a véroxigén-szintjét, pulzusát és egyéb jellemzőit, valamint figyelmeztetést küld, ha problémát észlel. 

Tovább

Érkezik az aktív zajszűrővel felszerelt FreeBuds 4i fülhallgató

2021. március 29. -

Új vezeték nélküli sztereó (TWS) fülhallgatót mutatott be a Huawei Technologies. A Freebuds 4i-t nemcsak aktív zajszűrővel (ANC) szerelte fel a gyártó, hanem erős, 55 mAh-s akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel akár tíz órán keresztül is lehet zenét hallgatni vele. A készülék akkumulátora 10 perc töltéssel 4 órás zenehallgatást biztosít és egy óra alatt teljesen feltölthető. Ovális dizájnját Izland világhírű, fekete homokos strandja ihlette.  A FreeBuds 4i április elejétől elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 29.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Tovább